Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ”Dăruind vei dobândi”. Persoane ocrotite în centre ale DGASPC Alba au oferit mărţişoare handmade, de 1 Martie

Publicat

colaj daruind vei dobandi

Persoane ocrotite în centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Alba au oferit în dar mărţişoare confecţionate de ei. Vestitorul primăverii, mărțișorul este considerat o podoabă aducătoare de noroc, iar legenda spune că șnurul alb semnifică puritatea,  iarna, în timp ce roșul simbolizează iubirea, primăvara și viața. 

Beneficiarii Centrului de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru persoane adulte cu dizabilități (CRRNPAD) Galda de Jos, încă de la începutul lunii februarie, au confecționat cu multă atenție și imaginație, în cadrul activităților de terapie ocupațională, felicitări și mărțișoare, pentru a le dărui, vestind în acest fel venirea primăverii.

În cadrul proiectul ”Dăruind vei dobândi”,  opt persoane cu dizabilități ocrotite la CRRNPAD Galda de Jos, însoțite de personal de specialitate (psiholog, asistent medical, asistent social), au fost în vizită, luni, la Căminul pentru persoane vârstnice Dumbrava pentru a oferi persoanelor ocrotite în acest centru social, felicitări, mărțișoare și pachete cu dulciuri, arătându-le căldura unei primăveri de la suflet la suflet.

Vineri, 1 martie, doamnele și domnișoarele de la sediul DGASPC Alba au primit vizita a 9 beneficiari ocrotiți la CRRNPAD Galda de Jos care au oferit tuturor felicitări și mărțișoare. A fost o întâlnire în care s-au simțit emoțiile, căldura și satisfacția sufletească de a oferi, de a dărui a persoanelor cu dizabilități și bucuria de a primi acest simbol al primăverii.

Copiii aflați la recuperare în cadrul Centrului de zi pentru copii cu dizabilități ”Arnsberg” Alba Iulia, sub îndrumarea terapeuților și cu ajutorul părinților, au confecționat mărțișoare care au fost oferite mamelor și doamnelor din cadrul centrului și de la sediul DGASPC Alba, doamne care au primit și felicitările de mărțișor cu miros de primăvara realizate de persoanele ocrotite la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități (CIAPAD) Baia de Arieș și la Locuința protejată pentru persoane adulte cu dizabilități nr. 8 Abrud

”Dăruind vei dobândi” are la bază ideea că una dintre calitățile care ne definesc ca oameni este aceea a dărui și nu de a primi, dovedind grija față de cei din jur și bucuria de a oferi un zâmbet, o îmbrățișare, un mic obiect fără să aștepți altceva în schimb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax