Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: De 1 martie, mărțișoare și ghiocei pentru albaiulience de la primar și președintele Consiliului Județean Alba

Publicat

În prima zi a primăverii lui 2013, ca în fiecare an, doamnele și domnișoarele norocoase din Alba Iulia au avut ocazia să primească un mărțișor, un buchet de ghiocei și urări frumoase de la primarul Mircea Hava și de la președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Alături de viceprimarul Paul Voicu și de purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, George Șinca, echipați cu coșulețe cu flori, cu mărțișoare și cu multe urări de bucurie și veselie, primarul și președintele CJ Alba le-au felicitat pe doamnele și domnișoarele pe care le-au întâlnit prin oraș și au fost răsplătiți, la rândul lor, cu zâmbete, aprecieri și chiar mulți pupici.

Aceștia au „colindat” orașul, au intrat în instituții, magazine, au felicitat șoferițe, iar, în periplul lor, au trecut și pragul redacției Alba24, pentru a vesti primăvara și a transmite tuturor sănătate, fericire și toate cele bune!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Bobi

    vineri, 01.03.2013 at 15:57

    Frumoasa poza la Dl Dumitrel cu banner-ul USL:)

  2. darius

    sâmbătă, 02.03.2013 at 09:49

    din banii personali sau ai CJ, mai degraba?

  3. Amelia

    sâmbătă, 02.03.2013 at 10:46

    sa stiti ca eu sunt mandra de primarul nostru! e adevarat ca nimeni nu-i perfect, dar face o imagine buna orasului Alba Iulia!

  4. Dionis

    sâmbătă, 02.03.2013 at 17:28

    Faptul ca Alba24 de ceva timp (incepand cu campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2012) a trecut de partea PDL, fiind vajnici sustinatori ai acestora din toate punctele de vedere, inclusiv implicarea directa in campania din 2012 a acestora, a fost rasplatita, ca nu se putea altfel, si cu vizita celo doi plus unu (Paul Voicu) la redactie. Eu ma tot gandesc, acestia, Alba 24 sau altii, nu-si dau seama ca cei care ii mai citesc nu pot sa nu observe modul schimbator, mercenariatul la care se dedau ca sa le mearga lor ceva mai bine.

    Rusine, stimati condeieri la comanda politica!

    • Dionis

      duminică, 03.03.2013 at 20:23

      Astept … Astept!!!

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 03.03.2013 at 20:51

      @Dionis, nu iti inteleg reprosurile. Informatiile din Alba24 sunt din tot spectrul politic si sunt corecte. Sunt peste 6000 de oameni, care apreciaza Alba24 asa cum este. Poate ca tu ne compari cu ziarele care nu reusesc sa isi pastreze echilibrul. Atunci ai dreptate, nu putem fi ca ei…pe stanga.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax