Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: De Valentine’s Day, mesaje distribuite de Cupidon, la Liceul Teoretic din Ocna Mureș

Publicat

Ziua îndrăgostiților, Valentine’s Day, a fost sărbătorită într-un mod inedit la Liceul Teoretic “Petru Maior”, din Ocna Mureș. Un ”Cupidon” a distribuit mesaje pentru elevi și profesori, iar liceenii au format o inimă mare, compusă din zeci de inimi, în curtea școlii.

”Ziua de 14 februarie a devenit și la noi sărbătoarea dragostei, fiind preluată din tradiția altor țări. Fiindcă, pentru noi, elevii, dragostea este foarte importantă, însemnând trăiri, sentimente și frământări, Consiliului Școlar al Elevilor, din cadrul Liceului Teoretic “Petru Maior”, din Ocna Mureș, a desfășurat o activitate cu această ocazie”, au declarat reprezentanții liceenilor.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de Ziua Îndrăgostiților, romantice, frumoase și haioase pe care să le transmiți iubitei sau iubitului

Astfel, de-a lungul săptămânii 11-14 februarie, în școală a fost expusă o urnă a iubirii, în care elevii au putut lăsa gânduri, mesaje și declarații, altor elevi sau profesori, iar ulterior, un “Cupidon” a distribuit mesajele dragostei tuturor destinatarilor.

În încheierea activității dedicate zilei iubirii, liceenii au format o inimă mare, însuflețită de numeroase inimi, în curtea școlii, drept simbol al iubirii.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE 2020: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate