Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: De VINERI, liber la pârtie. Se deschide un nou sezon la Domeniul Schiabil Șureanu

Publicat

cabana sureanu 2018

Așteptarea a luat sfârșit. Sezonul de schi la Domeniul Schiabil Șureanu se deschide la sfârșitul acestei săptămâni. Începând de vineri, iubitorii sporturilor de iarnă pot să se bucure de pârtiile din Munții Șureanu unde stratul de zăpadă are o dimensiune potrivită pentru a da startul noului sezon.

La Domeniul Schiabil Şureanu, de vineri se va deschide un nou sezon de schi. Sunt condiţii pentru practicarea sporturilor de iarnă atât pentru schiori, cât şi pentru snowboarding.

Cei care doresc să-și petreacă weekendul la Șureanu se pot caza la Pensiunea Poarta Raiului.

cabana sureanu 2018  

Pentru a ajunge în zonă, dinspre Sebeş (Alba), este disponibil tronsonul reabilitat în acest an de şosea asfaltată DN67C – Transalpina. Din zona barajului Oaşa, în partea dreaptă se urmează DJ 704 (drum pietruit) spre Mănăstirea Oaşa şi apoi se urcă pe munte până la Luncile Prigoanei şi de acolo, pe DJ 709 K, la Poarta Raiului.

Cel puţin în acest sezon, turiştii care vor să ajungă în zonă pe acest drum judeţean vor trebui să ţină cont de faptul că acesta nu este modernizat.

Pentru urcarea pe munte, la Şureanu, pe timp de iarnă, şoferii trebuie să-şi echipeze corespunzător autovehiculele, cu anvelope de iarnă şi lanţuri.

Și la Arieșeni a început sezonul de schi încă de acum o săptămână la fel și la Arena Platoș din Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax