Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Sărbătoare de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, la Cugir

Publicat

Pentru câteva ore, 250 de persoane de vârsta a treia din oraşul Cugir au uitat de povara bătrâneţii şi de supărarea creată de pensiile mici şi au sărbătorit Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Evenimentul a avut loc la Cantina Casei de Cultură Cugir, din incinta Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu” şi a fost organizat de către Primărie, în colaborare cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Cugir.

De Ziua Persoanelor Vârstnice, cei 250 de invitaţi au avut parte de o masă festivă, contra sumei de 25 lei.

La începutul evenimentului, un sobor de patru preoţi (părintele paroh Adrian Aldea, părintele paroh Ioan Cândea, părintele paroh Ioan Oltean, părintele de la schitul Călene – Teodosie) care au oficiat o slujbă pentru 11 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

La petrecerea pensionarilor au participat din partea oficialităţilor locale viceprimarul oraşului Cugir, Horia Rotche – care le-a transmis celor prezenţi gândurile bune din partea sa şi ale primarului oraşului Cugir, Adrian Teban – şi consilierii locali Emil Muntean şi Mircea Trifan. Din partea oficialităţilor județene a fost prezent subprefectul judeţului Alba, Cornel Murg care le-a urat tradiţionalul „La Mulţi Ani” şi consilierul judeţean Mihai Nicuşor.

A urmat festivitatea de premiere a perechilor care au împlinit 50 de ani căsătorie neîntreruptă, ceremonie oficiată de viceprimarul Horia Rotche, ajutat de către cei doi consilieri locali. Cuplurile au fost premiate cu câte 100 de lei, o floare pentru doamne și o diplomă de onoare.

Nu au fost uitaţi nici cei 15 veterani de război, care au fost premiați de către oficialităţiile locale cu câte o diplomă simbolică şi un număr al Revistei „Toamna Cugireană”.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax