Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Debut cu dreptul pentru CSO Metalurgistul Cugir în Divizia B la şah

Publicat

Seria de recalificări a Diviziei B la şah, găzduită de Hotelul Leul de Aur din Sebeş, reuneşte la start 5 echipe din Bistriţa, Cluj-Napoca, Piteşti şi Cugir care îşi dispută ultimul loc calificant în Divizia A din 2023. După ce au ratat calificarea într-o grupă în care a promovat o altă echipă din judeţul Alba, CSM Unirea Alba Iulia, şahiştii cugireni au debutat excelent în grupa de recalificare învingând cu 3-1 una dintre favoritele la promovare, Asociaţia Şah Club Bistriţa.

Victoriile echipei cugirene au fost obţinute de campionul naţional de amatori Romulus-Cristian Ştefan, care l-a învins la masa 1 pe maestrul FIDE Paul Rusan, şi Ovidiu Crăciun, care a trecut la masa 3 de Vasile Strugari, un tânăr şahist năsăudean care s-a remarcat şi ca jucător profesionist de poker. La mesele 2 şi 4 Ilie Arion şi Doru Jiroş au remizat împotriva lui Radu Chima şi Denis Şandor.

În al doilea meci al primei runde, ACS Napocensis Active Cluj-Napoca 1 a învins ACS Napocensis Activ Cluj-Napoca 2 cu 4-0 şi va întâlni în runda următoare echipa din Bistriţa, în timp ce CSO Metalurgistul Cugir va juca împotriva ACS Alfil Piteşti.

Meciurile din seria de recalificări a Diviziei B de la Sebeş se vor încheia marţi 29 decembrie, dar evenimentele şahiste continuă în perioada 2-6 decembrie la Sebeş şi Alba Iulia cu  Festivalul Internaţional al României la Şah organizat de Federaţia Română de Şah şi Consiliul Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 28.11.2022 at 10:19

    D-l Sandea din poză, din ce echipă face parte, că nu-l regăsim printre jucătorii Cugirului enumeraţi mai sus ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax