Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Decorațiuni confecționate de persoanele cu dizabilități de la Centrul ”Sfântul Meletie” Alba Iulia, în preajma sărbătorilor

Publicat

Beneficiarii Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități ”Sfântul Meletie” Alba Iulia și-au dedicat timpul realizării decorațiunilor de Paște. Aceste activități au avut ca scop dezvoltarea creativității, a deprinderilor de motricitate cât și petrecerea unui timp de calitate, unii în compania celorlalți.

Aceștia au confecționat obiecte de decor specifice perioadei pascale. Au avut posibilitatea să își exprime imaginația și originalitatea. Decorațiunile, precum coșulețe tematice sau ouă de polistiren, au fost prelucrate cu ajutorul mai multor tehnici cum ar fi: decupaj, lipire, croșetat, pictură și tehnica șervețelului.

Prin realizarea obiectelor de decor caracteristice acestei perioade, beneficiarii și-au îmbunătățit deprinderile de motricitate fină și coordonare a mișcărilor și și-au pus în valoare potențialul creativ.

Au confecționat decorațiuni și le-au dăruit, pentru a aduce bucuria Învierii în casele celor dragi.

Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sf. Meletie” Alba Iulia oferă servicii de informare și consiliere socială, consiliere psihologică și spirituală, servicii de recuperare, kinetoterapie și ergoterapie, orientare profesională și facilitarea obținerii unui loc de muncă, activități de socializare, culturale și recreative pentru 20 de persoane cu dizabilități din Alba Iulia și pentru 105 persoane cu dizabilități ocrotite în 11 Locuințe Maxim Protejate din județul Alba.

Centrul funcționează din anul 2008 în cadrul Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, în parteneriat cu Primăria Alba Iulia prin Direcția de Asistență Socială Alba Iulia și Consiliul Județean Alba prin DGASPC Alba.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax