Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Dedeman a deschis o nouă unitate la Alba Iulia. La inaugurare au fost prezente toate oficialitățile locale

Publicat

Centrul comercial „Dedeman” a fost inaugurat joi la Alba Iulia, în prezenţa autorităţílor locale, a directorilor instituţiilor publice, dar şi a lui Dragoş Pavăl, unul dintre fraţii care deţin compania. Clienţii vor avea ocazia să viziteze magazinul şi să îşi facă o idee despre produsele  pe care le oferă . Magazinul se deschide  vineri, la ora  8,00.
Lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi amenajări interioare, „Dedeman” oferă albaiulienilor 45.000 de produse structurate să ofere soluţii şi să satisfacă toate buzunarele, atât pentru consumatorii casnici, cât şi pentru profesionişti.

„Inaugurarea magazinului din Alba Iulia, oraş cu rezonanţă în istoria ţării noastre, continuă strategia de extindere la nivel naţional a reţelei de magazine Dedeman, în ritmul atent planificat şi susţinut de evoluţia pozitivă a companiei, evoluţie datorată preocupării noastre permanente de a îmbunătăţi gama de produse şi servicii oferite clienţilor. Ne dorim ca magazinul nostru să devină cât mai curând destinaţia favorită a celor care construiesc, amenajează sau îşi decorează locuinţa, nu numai din oraşul Alba Iulia, ci şi din împrejurimi”, a explicat Dragoş Pavăl.

În centrul comercial veţi putea găsi o gamă variată de materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electronice şi electrocasnice, utilaje, scule, dar şi accesorii şi produse de grădină. „Dedeman” Alba Iulia este o investiţie ce se ridică la 11 milioane de euro şi a fost amenajat pe terenul cumpărat de la „Albalact”, pe o suprafaţă de 11.800 de metri pătraţi,

Deschiderea „Dedeman” la Alba Iulia a însemnat crearea a nu mai puţin de 176 de noi locuri de muncă. Vă invităm să vă faceţi o idee despre produsele „Dedeman”, vizionând galeria foto:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. raul

    vineri, 14.10.2011 at 11:52

    probabil oficialitatile locale vor taia panglica si cand sa va termina podul de la Partos

  2. clubq

    vineri, 14.10.2011 at 13:32

    drumurile sunt praf in alba iulia , ne rupem masinile . ii mai important dedemanu . domnu primar e ocupat cu bordurile lui de la elis

  3. abbilbal

    vineri, 14.10.2011 at 22:14

    Este şi normal ca oficialităţile să fi fot prezente la inaugurarea DEDEMAN-ului din moment ce acolo au înflorit bostanii şi dovleceii. În schimb Pasarela de la Partoş nu va prezenta interes pentru că are culoarea asfaltului nu a pavelelor.

  4. @clubq

    sâmbătă, 15.10.2011 at 10:02

    daca spui ca drumurile din oras sunt „praf” inseamna ca nu ai mai iesit din casa de ceva vreme. . . .

  5. esti prost

    sâmbătă, 15.10.2011 at 13:56

    esti chiar haios cu ” n-ai mai iesit din casa ” . Drumu din centru pana la iesire e praf , petecit de cativa ani incoace , straga oktavian goga e plina de denivelari
    ,bulevardul revolutiei pe la piata e praf , si asa mai departe . Cand principalele bulevarde din oras sunt praf si tu zici ca nam mai iesit din oras . nu esti decat un tembel care ii apara pe conducatorii parveniti ai orasului .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax