Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Delegaţie a CJ Alba, în vizită la Parcul Industrial Cugir şi „Star Transmission”

Publicat

La invitaţia primarului din Cugir şi a directorului Parcului Industrial din oraş, ce marchează 10 ani de la înfiinţare, reprezentanţii Consiliului Judeţean Alba au vizitat, joi, două obiective din oraş. După şedinţa de CJ, desfăşurată la Primăria Cugir, delegaţia formată din conducerea şi consilierii CJ Alba şi consilierii  locali din oraş a fost prezentă la Parcul Industrial Cugir şi sediul „Star Transmission”.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, vicepreşedinţii Alin Cucui şi Florin Roman, prefectul Dan Simedru, primarul Adrian Teban şi consilierii judeţeni şi locali au văzut la faţa locului stadiul investiţiilor de la Parcul Industrial Cugir (PIC), prezentată de directorul Emil Muntean. În şedinţa de joi, consilierii judeţeni au aprobat majorarea capitalului social al PIC, la care CJ Alba este acţionar unic, cu suma de 200.000 de lei, în contextul investiţiei de reabilitare şi modernizare căi de acces în interiorul Parcului Industrial, în valoare de 1,3 milioane lei, aproape finalizată. În aceeaşi zi, consilierii au putut vedea la faţa locului şi cum arată lucrările. Tot privind PIC, a mai fost aprobat şi un proiect privind asocierea cu reprezentanţii IMM şi ai mai multor universităţi din apropierea oraşului, pentru a asigura colaborarea în mediul de afaceri şi cel de inovaţie şi cercetare. Au vizitat, de asemenea, o hală nouă din cadrul SC TEA SRL, specializată în producerea de piese şi accesorii pentru autovehicule şi tractoare.

La „Star Transmission” Cugir – furnizor internaţional de componente pentru industria de automobile (cutii de viteză şi piese pentru Mercedes), directorul Bernd Krottmayer  le-a explicat autorităţilor judeţene şi locale procesul de producţie, produsele fabricate şi proiectele de modernizare ale societăţii şi investiţiile desfăşurate sau planificate. În acest sens, a cerut sprijin pentru deschiderea halei de la Sebeş, unde se va extinde producţia de cutii de viteză.

Sorin GIURCA

Vă prezentăm imagini din timpul vizitelor de la Cugir:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax