Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Delegație a Statului Palestina, în vizită la la Universitatea din Alba Iulia. Peste 40 de studenți internaționali aşteaptă vize pentru programe UAB

Publicat

IMG_5222În baza bunei colaborări, deja cu tradiție, în plan diplomatic și academic, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit marți, 6 septembrie, vizita Ambasadorului Palestinei în România, E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, însoțit de primarul orașului Beit Sahour, oraș cu care municipiul are încheiat un acord de cooperare, de consilieri locali și de reprezentanți ai corpului diplomatic.

Discuțiile au vizat, în principal, dorința părții palestiniene de a-și continua colaborarea cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în pregătirea studenților palestinieni, în principal a celor care doresc să urmeze cursurile Anului pregătitor de învățare a limbii române (din cadrul domeniul Filologie), precum și programele de licență în limba engleză.

A fost analizată foarte buna experiență a promoțiilor anterioare de studenți palestinieni care au studiat la Alba Iulia, universitatea fiind dată ca exemplu de bune practici în gestionarea tuturor aspectelor care țin de programul de studiu și integrarea socio-culturală a studenților străini.

În acest moment, se află în așteptarea vizelor peste 40 de studenți internaționali, special orientați spre anul pregătitor la Universitatea din Alba Iulia, pentru anul universitar 2016-2017.

E.S. Ambasadorul Palestinei vizitează periodic Universitatea „1 Decembrie 1918”, participă la evenimente culturale internaționale organizate de instituția noastră și urmărește constant parcursul educațional al studenților palestinieni care studiază în Alba Iulia. Colaborarea se va extinde și către programele doctorale, în parteneriat cu Universitatea din Bethleem.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax