Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Delfinii veseli” ai clasei a III-a B de la Şcoala „Vasile Goldiş”, premiaţi pentru rezultate. La final de an au scos şi al doilea număr al revistei clasei

Publicat

Miercuri, la Şcoala Generală „Vasile Goldiş” din Alba Iulia a fost zi de sărbătoare pentru elevii clasei a III-a B. Şi-au primit aplauzele şi diplomele pentru rezultatele bune obţinute în acest an şcolar. „Foarte bine” şi „Bine”, acestea au fost calificativele cu care şi-au încheiat clasa a III-a cei 27 de elevi ai învăţătoarei Adriana Toma. În cadrul evenimentului, elevii au primit şi al doilea număr al revistei clasei, „Delfinii veseli”, la care cei mici au muncit.

În prezenţa părinţilor şi a fraţilor, elevii clasei a III-a B şi-au luat „la revedere” de la încă un an de şcoală. Au muncit pentru diplomele primite, iar părinţii lor au fost mândri să-i vadă în faţa clasei cu diploma în mână. Au primit şi laude din partea învăţătoarei, dar şi mici sfaturi pentru următorul an şcolar. Au fost la fel de mândri de ei, precum au fost şi părinţii. Au mai primit şi diplome pentru participarea la diferite concursuri şcolare, unde şi-au arătat măiestria la desen, rapiditatea în rezolvarea problemelor de matematică şi creativitatea în scris compuneri.

Bucuria a fost şi mai mare când au primit numărul doi al revistei clasei, „Delfinii veseli”. I-au pus acest nume, pentru că atunci când au intrat în clasa I pentru a-şi recunoaşte colegii şi învăţătoarea au avut delfini confecţionaţi din hârtie în piept. Aşadar, cei 27 de delfini veseli din a III-a B au dedicat acest număr mascotei clasei.

Au fost fericiţi să-şi vadă numele în revistă, povestea pe care ei şi-au imaginat-o, dar şi desenele cu delfini. Fiecare poveste sau problemele de matematică din revistă au fost legate de unul dintre cele mai inteligente animale marine, delfinul.

La finalul festivităţii elevii au fost „premiaţi” şi cu petrecere, und au dansat şi au mâncat tort.

Foto: Vasile Sârb, Dan Radu

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax