Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Demolarea garajelor ilegale de pe strada Nicolae Bălcescu din Alba Iulia: Cum va arăta zona, după amenajare

Publicat

Garajele construite fără autorizație pe strada Nicolae Bălcescu din centrul municipiului Alba Iulia sunt demolate în aceste zile.

Potrivit viceprimarului Emil Popescu, Primăria urmează să amenajeze în această locație parcări de rezidență și spații verzi de care vor beneficia în special cetățeni care au domiciliul în zonă.

Reamintim faptul că la mijlocul lunii octombrie, Primăria a emis notificări pentru deținătorii construcțiilor neautorizate cu destinația ”garaj” aflate pe strada Nicolae Bălcescu.

Potrivit reprezentanților administrației locale, în zona respectivă, deținătorii garajelor nu au avut autorizație de construcție și nici contract de concesiune valabil, fiind notificați încă din anul 2017 cu privire la obligativitatea demolării lor.

„Facem apel la cetățenii care au copertine pe spațiul public in acea zonă să le dezafecteze pentru a putea pune în valoare spațiul.

Așa cum am promis vom continua demersurile noastre de a desființa garajele și în alte zone care urmează să fie igienizate: în spatele fostului sediu CEC, pe strada Arieșului, în zona Colegiului Tehnic “Alexandru Domșa”, în spatele Mercur City Center din centrul orașului.

 

Alba Iulia trebuie să fie un oraș cu care să ne măndrim”, a scris viceprimarul Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Emil Popescu

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ale

    miercuri, 17.11.2021 at 12:16

    Bine ar fi sa se treaca de la vorbe la fapte. Poate chiar in 2022…

  2. pilu

    miercuri, 17.11.2021 at 16:18

    Aici ii dam d-lui primar o nota mare ! Ce n-a facut batranul Stalin, care era doar un laudaros, a facut Plesa. Sa speram ca nu este doar o floare, ci vor rasari mai multe. Vom vedea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax