Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Demonstrație de tir în poligonul Micești. Jurnaliștii, pistolari, „cot la cot” cu polițiștii

Publicat

Poligonul din Micești a găzduit, marți, o demonstrație de tir, manifestare cuprinsă în programul dedicat Zilei Poliției Române. După ce forţele DPIR şi-au dovedit abilitățile, a venit rândul polițiștilor prezenți la eveniment să-şi arate îndemânarea. Nici jurnaliștii nu s-au lăsat mai prejos, aceștia înlocuind laptopurile și pixurile cu încărcătoarele și pistoalele „Carpați” sau „Glock”.

Evenimentul de la poligonul de trageri din Micești a fost împărțit în două etape: concursul de tir rezervat polițiștilor și cel organizat pentru jurnaliștii prezenți. În întrecerea jurnaliștilor, Iulian Brok a dovedit că poate oricând să renunțe la meseria de jurnalist, în favoarea celei de polițist. Redactorul ziarului „Informația” a tras la fel de bine ca mulți dintre polițiști.

La final a avut loc și o festivitate de premiere, în care cei mai merituoși participanți au primit diplome și cupe. Vă prezentăm o galerie foto de la evenimentul organizat de Poliția Alba:

FOTO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=117]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax