Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Demonstraţie de dans sportiv pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Gala Top Dance

Publicat

IMG_3704 Pasiunea pentru dans i-a adus pe zeci de tineri ambițioși pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, la Gala Top Dance, pentru a face o demostrație de dans sportiv. Publicul numeros care a umplut la refuz sala de spectacol i-a aplaudat pe tinerii sportivi care au vrut ca această seară să fie una memorabilă. 

Părinții, bunicii și frații celor care au evoluat pe scenă au fost emoționați, i-au aplautat și fotografiat pe toți cei care au dansat. Reprezentanții Clubului Top Dance sunt sportivi cu vârsta cuprinsă între 5-18 ani. Perechile au provenit din grupe de începători, avansaţi, dar şi sportivi care au reuşit să obţină locul III şi V la campionatul naţional în anul 2014.

Printre micii sportivi s-au numărat și copii care au început acest sport doar de 2 luni și au lăsat o impresie foarte bună publicului. Pentru că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, sportivii au evoluat pe muzică inspirată din tema Crăciunului, dar și pe muzica specifică fiecărui tip de dans.

Sportivii au încântat publicul pe mai multe stiluri de dans, printre care: vals vienez, vals lent, tango, twist, cha-cha, paso doble șisSalsa. Aceștia au avut de reprezentat dansuri în formaţie şi dansuri individuale și pe scenă s-au aflat și perechi care au reuşit să stârnească ropote de aplauze la nivel naţional.

La finalul demostrației sportive, dansatorilor li s-au acordat trofee, medalii și diplome.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax