Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Denisa, eleva de 10 care a fost admisă prima la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

Denisa Stan este eleva care a fost admisă la Colegiul Militar albaiulian cu media 10. Ea a reușit să obțină nota maximă la cele două probe ale evaluării naționale, limba și literatura română și matematică, și să încheie cele patru clase de gimnaziu cu media 10, transmit reprezentanții instituției într-un comunicat de presă. 

Aceasta a mărturist că a ales să studieze în colegiul militar deoarece de mică este atrasă de cariera militară și a avut-o ca exemplu pe sora ei mai mare, Andra, elev caporal la colegiul militar din Alba Iulia.

„Am aflat foarte multe despre colegiul militar de la sora mea și abia aștept să îmbrac uniforma militară ca să văd cum este, pe pielea mea. Îmi propun să studiez cât mai bine, sunt conștientă că nu o să fie ușor dar cred că voi face față oricărei provocări, iar sora mea mă va ajuta să mă acomodez cât mai repede cu mediul militar”, a spus Denisa.

Despre performanța obținută în școala gimnazială și la evaluarea națională, Denisa a mărturisit că nu a fost ușor „dar cu multă muncă, ambiție și dedicare am reușit să ajung la această performanță”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax