Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Deschiderea cinematografului din Alba Mall, întârziată de birocrație. Vezi stadiul lucrărilor

Publicat

Deschiderea cinematografului din Alba Mall este întârziată, cu aproape o lună, de birocrație. Deși ar fi trebuit să fie inaugurat la sfârșitul acestei luni, albaiulienii mai au de așteptat până vor vedea primul film la ei în oraș. Potrivit ultimelor informații, deschiderea acestuia va avea loc abia la sfârșitul lunii aprilie, în apropierea sărbătorilor Pascale.

Birocrația din România pune bețe în roate cinematografului din Alba Iulia. Chiar dacă lucrările sunt în grafic și cele două săli sunt aproape gata să fie inaugurate, avizele de care mai are nevoie finanțatorul întârzie deschiderea cinematografului.

Albaiulienii care se așteptau ca la sfârșitul acestei luni să vadă primul film 3D chiar în orașul lor mai trebuie să aibă răbdare. Deși nu există o dată oficială la care va avea loc inaugurarea, se dorește ca până de Paște să fie rezolvată toată documentaţia pentru a putea fi deschis.

Lucrările la cinematograf au început încă din luna ianuarie. Acesta va fi amplasat în incinta Alba Mall, lângă supermarket și va avea o suprafață de 800 mp. Cele două săli cu 220 de locuri vor avea un design care cu siguranță va fi pe placul tuturor, cu scaune colorate și aparatură modernă.

CITEȘTE ȘI FOTO: Cum va arăta CINEMATOGRAFUL 3D din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax