Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Deschiderea Salonului Naţional de Artă din Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naţionale. Vezi ce lucrări au fost expuse

Publicat

Şi în acest an, în cadrul Salonului Naţional de Artă organizat la Alba Iulia şi lansat sâmbătă, de la ora 18.00, în cadrul manifestărilor de Ziua Naţională a României, pot fi admirate mai multe lucrări ale unor artişti din toată ţara.

Printre lucrările expuse se regăsesc cele ale pictorilor Zamfir Dumitrescu din Bucureşti, Aurel Nedel din Hunedoara, Horea Paştina din Bucureşti,  Vasile Doru Ulian din Piatra Neamţ, Valentin Lădar din Hunedoara, Aurelia Călinescu din Sibiu, Adriana Oancea din Timişoara, Aurelian Broască din Constanţa, Marius Vasile Barb din Bucureşti.

Prezenţa albaiuliană în cadrul acestei expoziţii naţionale se afirmă prin pictorii Traian Mârza, Iosif Mladin, Adriana Raica, Antonio Loca Gabor şi sculptorii Romi Adam şi Fidias Vasquez, ecuadorian stabilit în Alba Iulia.

Ambianţa artistică a fost încântată, la evenimentul de deschidere, de prestaţia muzicală a trei elevi de la Liceul de Muzică şi Arte plastice din Alba Iulia, care au asigurat un fundal instrumental la două clarinete şi un contrabas.

Vă prezentăm o galerie foto a evenimentului:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax