Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Designerul vestimentar Iulia Manciulea Tileagă, premiată la festivalul din Piteşti, de un juriu condus de Cătălin Botezatu

Publicat

moda 3 Designerul vestimentar Iulia Manciulea Tileagă din Sebeş a câştigat locul trei, la categoria rochii de seară,  în cadrul Festivalului „Culorile Toamnei” de la Piteşti. La acest concurs tânăra a fost reprezentanta Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia.

Sala Teatrului „Al. Davila” din Pitești a fost arhiplină la cea de a XXI-a ediție a festivalului „Culorile Toamnei”, acolo unde designeri din 11 centre universitare și-au prezentat creațiile în fața unui juriu condus de Cătălin Botezatu.

În cadrul festivalului organizat de către Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a obţinut locul III la categoria rochii de seară. Reprezentanta CCS Alba Iulia a fost designer-ul Iulia Manciulea Tileagă din Sebeş.

sursa foto: Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax