Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Destinaţiile turistice din Alba, promovate de Consiliul Judeţean, la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară 2016

Publicat

IMG_2831 Destinaţiile turistice din judeţul Alba sunt promovate în această perioadă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Reprezentanţii Serviciului Turism al Consiliului Judeţean Alba sunt prezenţi cu un stand de prezentare a ofertei de cazare şi activităţi de profil din zonă.

Târgul de Turism al României, ediţia XXXV, s-a deschis joi, de la ora 11.00, în prezența oficialităților Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și a vizitatorilor, la Centrul Expozițional Romexpo București. Până duminică, aici va fi promovat şi potențialul turistic al județului Alba, atât prin materialele realizate special pentru această ediție, cât și prin contactul direct cu vizitatorii.

IMG_2859 Delegația județului Alba, formată din reprezentanţi ai Consiliului Județean Alba – Serviciul turism și Centrele de Informare – Dezvoltare Turistică Câmpeni și Zlatna, este prezentă la standul 49-50, din Pavilionul C3. Aceştia oferă atât materiale proprii, cât și ale Centrelor de Informare și Dezvoltare Turistică ale județului.

Oferta turistică a Consiliului Județean Alba, pentru această ediție a târgului, este valorificată prin intermediul unui stand expozițional, dezvoltat și în baza experienței acumulate de-a lungul timpului și mai ales a experienței obținute în cadrul edițiilor anterioare.

Materialele de promovare ale centrelor de informare, precum și ale Serviciului Turism, cuprind broșuri de prezentare a tuturor unităților de cazare clasificate din județ, broșuri cu destinații și activități turistice, harta turistică a județului Alba, flyere și pliante cu unități de cazare specifice.

IMG_2817 În viitor, Consiliul județean Alba intenționează crearea unei rețele integrate a centrelor de informare și promovare turistică din județ, apoi corelarea lor la nivel național cu restul centrelor de informare din țară.

Târgul de Turism al României reunește, timp de patru zile, atât profesioniștii din domeniu, cât și publicul interesat de călătorii, vacanțe și programe de recreere. În acest scop, organizatorii și-au propus să deschidă porțile tuturor celor implicați direct pe această piață: tour-operatori și agenții de turism; unități de cazare; firme și autorități care administrează obiective și atracții turistice; administrații publice locale și regionale; organizații și asociații de turism; firme care oferă servicii de transport în scopuri turistice; firme care oferă servicii IT și software în turism; producători de gadget-uri; furnizori de servicii de educație / training / cariere în turism.

Târgul de Turism al României este un eveniment organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, cu Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR, cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear – OPTBR, cu Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC și cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – ANAT.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax