Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Dezastrul din urma lucrărilor de reparaţii de pe strada Ion Arion din Alba Iulia. Conducte de apă şi gaz strivite de buldoexcavatoare

Publicat

După ce, marţi, o ţeavă de gaz spartă din cauza neatenţiei muncitorilor care realizează lucrările de reparaţii pe străzile din centrul vechi al Alba Iuliei a generat o explozie la Pensiunea „Neptun” din municipiu, miercuri, alţi cetăţeni semnalează modul inconştient şi periculos în care sunt executate lucrările. Muncitorii care intervin pe strada Ion Arion din Alba Iulia au ras, cu utilaje dotate cu freză, protecţia unei ţevi de gaz, iar o conducta de apă a cedat sub greutatea excavatorului, determinând formarea unui „lac” în mijlocul străzii. În timp ce locuitorii privesc cu frică la şantierul din faţa casei lor, muncitorii de la „Elis Pavaje” şi angajaţii E.On Gaz pasează vina de la unii la alţii.

Lucrările pe strada Ion Arion din Alba Iulia au demarat în urmă cu câteva săptămâni, iar rezultatele muncii făcute de mântuială nu au întârziat să apară. Miercuri, personalul care lucrează intens cu excavatoare, pentru a finaliza în termenii contractuali investiţia, a secţionat o conductă de apă, iar un „lac” a apărut în mijlocul străzii. Problemele sunt însă mult mai grave şi vizează modul în care sunt executate lucrările şi materiale inadecvate folosite pentru protejarea ţevilor de apă şi gaz.

Cetăţenii arată cu îngrijorare către tubul de plastic ce ar trebui să protejeze conducta de gaz ce traversează strada şi care stă deja spart de pietrele ascuţite care au străpuns stratul de nisip protector. Chemaţi la faţa locului, angajaţii E.On Gaz ridică din umeri şi susţin că „ăsta este materialul pe care normativele îl prevăd” pentru realizarea lucrării. Potrivit acestora, de vină nu sunt nicidecum muncitorii de la gaz, ci fie angajaţii „Elis Pavaje”, fie cei de la „ArtInstal”, firma subcontractată de cei de la E.On Gaz pentru realizarea lucrării.

Locuitorii străzii i-au chemat la faţa locului şi pe cei responsabili de lucrările la conductele de apă şi care vor trebui să remedieze ţeava din care ţâsneşte fără oprire apă. Oamenii sunt convinşi însă că şi aceştia vor ridica din umeri, aruncând responsabilitatea în sarcina altora.

Vedeţi ce nereguli au identificat locuitorii străzii Ion Arion şi cum explică angajaţii E.On Gaz şi „Elis Pavaje” dezastrul de pe şantierul pe care îl administrează.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. el conquistador

    miercuri, 14.03.2012 at 18:40

    dupa ce au distrus situl arheologic din cetatea alba iulia tot cu senile si cupe de excavator, acum au trecut la orasul de jos…..asta strica tot…bani sa iasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax