Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Dezbatere publică la Blaj privind elaborarea propunerilor PUZ pentru construirea unui heliport. Cum arată în prezent zona

Publicat

Primăria municipiului Blaj organizează în data de 12 august o dezbatere publică privind elaborarea propunerilor Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construirea unui heliport în extravilanul localității. 

Dezbaterea va avea loc la sediul Primăriei Blaj din Piața 1848 nr. 16, între orele 10:00 – 11:00. De asemenea, publicul este invitat să transmită observații și propuneri privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) la sediul Primăriei Municipiului Blaj – Piaţa 1848, nr. 16, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00, până în data de 22 august 2021.

Reamintim faptul că licitația pentru proiectarea și construirea unui heliport în municipiul Blaj a fost lansată în SEAP în data de 22 iunie.

Potrivit documentației, heliportul urmează să fie amenajat pe un teren de circa 9.600 mp, aflat pe partea stângă a DN 14B, la ieșire din Blaj spre Teiuș.

Pe heliport va putea ateriza elicopterul MI – 17 aflat în dotarea Inspectoratului General de Aviație al MAI – cel mai mare elicopter aflat în exploatare în România, dar și alte elicoptere din această clasă sau mai mici, atât de stat cât și private, ceea ce va permite executarea unor misiuni în folosul comunității și al regiunii.

Heliportul va putea fi utilizat atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

Valoarea totală estimată este de 1.778.311,26 de lei, fără TVA.

foto: Primăria Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax