Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dezbatere publică, la Răhău, privind actualizarea studiului de fezabilitate pentru stația de epurare și sistemul de canalizare menajeră

Publicat

22195402_1681206281920466_6339371093278333378_n În urma demersurilor inițiate de primarul Dorin Nistor, municipiul Sebeș a obţinut fonduri nerambursabile de peste 8 milioane de lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, pentru proiectul destinat localității aparținătoare, Răhău. Investiția presupune realizarea rețelei de canalizare cu o lungime de 14.790 m.

La momentul actual, în localitatea Răhău, nu există sistem de canalizare, deși funcționează un sistem de alimentare cu apă centralizat, care a fost pus în funcţiune în luna octombrie 2016. Realizarea infrastructurii de canalizare și a stației de epurare reprezintă o abordare integrată în rezolvarea problematicii legate de infrastructura de apă şi canal a localităţii, în concordanţă cu legislaţia în vigoare, care impune soluţionarea problemei apelor uzate concomitent cu racordarea populaţiei la reţeaua de alimentare cu apă.

„Vă asigur că amenajarea locurilor de joacă pentru copii, a spațiilor verzi, cu flori, sau plantarea de arbori nu afectează în nici un fel finanțarea și susținerea proiectelor de infrastructură. Fiecare capitol bugetar privind investițiile în Municipiul Sebeș își păstrează importanța și rolul specific, dincolo de îngrijorările eronat vehiculate în anumite medii”, a transmis primarul Dorin Nistor, pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax