Connect with us
Publicitate

POLITICA

FOTO: Dezbateri despre alegerile prezidenţiale şi orientarea în carieră, la Şcoala de vară TNL Alba, de la Costineşti

Publicat

Peste 100 de membri şi simpatizanţi PNL au participat în weekend la o nouă ediţie a Şcolii de Vară TNL Alba, orrganizată la Costinești. Participanţii, în număr de peste 100, au fost membri sau simpatizanți ai PNL – elevi, studenţi, masteranzi și doctoranzi din județul Alba și nu numai. În cadrul seminariilor și dezbaterilor, temele au privit campania electorală pentru alegerile prezidențiale din această toamnă, dar și cele referitoare la orientarea în carieră și dezvoltarea personală.

„Am avut tineri provenind din diverse medii de studiu, dar de vârste apropiate, iar soluţia s-a dovedit a fi una de succes, dacă mă gândesc la faptul că discuţiile pe marginea subiectelor au fost mai mult decât interesante şi antrenante. M-am bucurat să văd determinare, atitudine, pasiune, dar şi realism şi maturitate, în abordările pe care le-au avut participanţii în cadrul grupurilor de lucru. Am  convingerea că într-o societate, cum este cea românească, în care implicarea civică şi politică lasă mult de dorit, prezenţa tinerilor în viaţa socială şi politică devine o necesitate.

Până la urmă, finalitatea proiectelor de acest sens este aceea de a-i face pe participanţi să conştientizeze necesitatea implicării tinerilor în viaţa publică şi socială.

Am avut nu doar acțiuni in-door, ci și out-door, precum o reușită acțiune de ecologizare pe plaja din Costinești”, a transmis coordonatorul proiectului, Adrian Simion (purtător de cuvânt al PNL Alba și coordonator T Comunică al TNL Alba).

Anl acesta participanții au provenit nu doar din județul Alba, ci și zone vecine Hunedoara, Mureș și Cluj, da şi din București. Aceştia au fost împărțiți în mai multe grupe, principalele teme abordate în atelierele de lucru pe echipe și în cadrul seminariilor și dezbaterilor, vizând campania electorală pentru alegerile prezidențiale din această toamnă, dar s-au abordat și teme referitoare la orientarea în carieră și dezvoltarea personală. Lectorii au fost profesori, formatori și universitari din Alba Iulia, Cluj Napoca, București și Constanța.

Anul acesta organizatorii au oferit un loc și lui Marian Arion, din Blaj, cel care a obținut locul I la concursul „100 de ani de la declanșarea primului război mondial”, desfășurat de TNL Alba pe parcursul lunilor iunie și iulie ale acestui an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax