Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dezbateri pe teme liberale în Cetatea Alba Carolina. Tinerii din PNL au participat la „Cafeneaua Brătianu”

Publicat

Tineri, simpatizanţi şi reprezentanţi PNL Alba au participat, sâmbătă, la a treia ediţie a evenimentului „Cafeneaua Brătianu”. Tema seminarului a fost „Istoria liberalismului în România”.

Evenimentul a debutat cu păstrarea unui moment de reculegere în memoria victimelor din tragedia de săptămâna trecută de la Clubul Colectiv din capitală, iar apoi lectorul Dan Mazâlu (cercetător, doctor în istorie) a făcut o prezentare a evoluției liberalismului în spațiul românesc de la începuturile secolului al XIX-lea și până azi.

De asemenea, au fost prezentate și filmulețe privind istoria Partidului Național Liberal, a Tineretului Național Liberal și a unora dintre cele mai importante personalități pe care PNL-ul le-a avut de la înființare (mai 1875) și până azi.

Ulterior, cei prezenți au putut să se implice în discuții și să își exprime diverse puncte de vedere. Dezbaterea a avut ca puncte principale subiecte precum: importanța ideilor liberale pentru progresul societății, personalități locale interbelice ale Partidului Național Liberal, momentele importante ale evoluției post-decembriste ale PNL.

La „Cafeneaua Brătianu”, eveniment marca TNL Alba Iulia, desfășurat la clubul Framm’s, în interiorul Cetății Alba Carolina, începând cu ora 10.30, au participat tineri din județul Alba, membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal, cetățeni din Alba Iulia, diverși invitați. Totodată, la invitația celor doi copreședinți ai TNL Alba Iulia (Gabriel Lupea și Bogdan Păunescu) au răspuns și lideri ai PNL Alba, inclusiv copreședintele Adrian Teban.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax