Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Dezinfecție pe străzile din Sebeș și în scările de bloc. 131 de locuitori sunt în izolare

Publicat

Primăria Sebeș a anunțat că duminică dimineața s-a intervenit cu soluții dezinfectante pe străzile și în zonele intens circulate din oraș, dar și în spațiile comune din cartierele de blocuri. Până duminică, la Sebeș erau 131 de persoane în izolare.

Reamintim că în Sebeș a fost semnalat un focar COVID-19 la un operator economic, unde au fost confirmați pozitiv 27 de angajați și altul la Spitalul Municipal, unde sunt șase cadre medicale infectate.

Vezi și FOCAR de coronavirus la o firmă din Sebeș. 27 de angajați confirmați cu COVID-19. Măsurile luate de DSP

”La Sebeș, ne-am preocupat constant de curățenia orașului și de dezinfectarea zonelor intens circulate, a spațiilor comune din cartierele de blocuri, pentru a ne proteja locuitorii. Chiar în cursul dimineții, echipa de la SPAP a intervenit cu soluții dezinfectante.

Vă rugăm să rămânem în continuare precauți, să respectăm măsurile de protecție stabilite de autorități. Municipiul Sebeș are o colaborare permanentă cu DSP Alba, încercând să luăm cele mai bune măsuri, în sprijinul comunității”, a transmis primarul Dorin Nistor, pe Facebook.

Citește și Precizări de la Spitalul Sebeș, unde sunt cadre medicale infectate cu COVID: ”A fost o relaxare prematură a personalului”

Potrivit sursei citate, sunt 131 de persoane în izolare, iar ”Poliția Locală și Direcția de Asistență Socială le sunt aproape”.

”Vă rugăm să rămânem un sprijin și pentru toți cei testați pozitiv, pentru persoanele vulnerabile din orașul nostru.

Cu calm, cu responsabilitate și cu solidaritate vom trece cu bine peste această perioadă. Să fim oameni pentru oameni!”, a precizat primarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax