Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO: Din 1 Martie, la Cugir va funcționa un nou sistem de taxare a transportului public local

Publicat

La Cugir va funcționa începând de vineri, 1 Martie, un sistem nou de taxare a transportului public local. Este vorba despre un sistem modern, care permite călătorilor să aleagă varianta de abonament sau tichet de călătorie. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Cugir, abonamentele nominale se vor elibera la sediul instituției, camera 4, pentru:

  • persoane cu dizabilități
  • beneficiarii legilor speciale
  • pensionari
  • pentru elevi
  • pentru angajații unor firme din oraș.

Categoriile mai sus menționate se vor prezenta în fiecare lună la Primărie, în intervalul care va fi anunțat, pentru prelungirea valabilității cardului de abonament.

De asemenea, se vor elibera abonamente nenominale și tichete de călătorie pentru celelalte categorii de călători. Aceștia vor putea să își reîncarce cardurile primite la Primărie sau la automatele pentru bilete.

De la automatele de bilete, călătorii pot să își achiziționeze bilete de călătorie (cu una sau două călătorii). Tot la aceste automate se pot achiziționa sau se pot reîncărca abonamentele nenominale, respectiv tichetele cu un număr de călătorii.

La automat, un card nou costă 3 lei.

Din autobuze călătorii nu vor putea să achiziționeze bilete.

La urcarea în autobuz, fiecare persoană trebuie să își valideze călătoria prin apropierea biletului sau a cardului de echipamentul de validare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax