Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

(FOTO) Din 1 septembrie: Se deschide accesul rutier pe podul dinspre Hotel „Cetate” spre Universitate. Vezi stadiul lucrărilor

Publicat

Accesul rutier pe podul dinspre Hotel „Cetate” spre Universitatea „1 Decembrie 1918” va fi posibil începând cu pe data de 1 septembrie. Aceasta una dintre precizările făcute de reprezentanții administrației locale, despre stadiul lucrărilor de pe latura de vest a Cetății. În zonă, lucrările continuă până în anul 2013, când este stabilit termenul de finalizare. 

După mai bine de un an în care cei care au vrut să ajungă în zona Muzeului Național al Unirii și mai departe, cu mașina, au fost nevoiți să ocolească parcul din fața Catedralei ortodoxe, aceștia ar putea să scutească o parte din efort de la 1 septembrie, pentru că autoritățile publice intenționează să redea circulației porțiunea de drum dintre Hotel „Cetate” și Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

În acest moment, construcția podului rutier este finalizată, însă urmează ca acesta să fie pavat cu piatră cubică, înainte de redarea sa în circulație.

Deocamdată nu s-a stabilit dacă pasajul care unește Hotel „Cetate” de Universitatea „1 Decembrie 1918” va fi deschis tuturor șoferilor sau circulația va fi permisă doar pentru riverani. Urmează ca autoritățile să stabilească un regulament în această privință.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax