Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO „Din viața lor dau o șansă la viață”: Trei jandarmi din Alba donează constant sânge, de peste 10 ani

Publicat

Una dintre principalele cauze ale crizei de sânge cu care se confruntă în ultimii ani centrele de transfuzii este lipsa donatorilor fideli. An de an, numărul donatorilor a continuat să scadă, iar în prezent numărul albaiulienilor care se prezintă cu regularitate la donarea de sânge este unul destul de restrâns.

În prima lună de primăvară în care natura prinde viață, reprezentanții Jandarmeriei Alba au prezentat pe trei dintre colegii lor, care din viața lor dau o șansă la viață și celor aflați în suferință.

Este vorba despre Claudiu, Daniel și Marius, donatori fideli, fără de care Centrul de Transfuzie Sanguină Alba nu ar reuși să asigure stocurile de sânge necesare.

„Pe lângă faptul că au grupe de sânge rare, constanța și perioada de când donează de peste 10 ani, ne face să ne mândrim cu ei și în același timp să fie un exemplu pentru noi toți.

Vocația de militar dedicat, nu se restrânge la orele petrecute în serviciu ci ajunge să fie un mod de viață, pus în slujba cetățeanului, prin ajutorul necondiționat pentru cei aflați în suferință.

Înțelegând importanța donării de sânge, la nivelul Jandarmeriei Alba, în perioada imediat următoare va avea loc o acțiune de donare de sânge care se va întinde pe durata lunii aprilie.

Îi felicităm pe această cale și le mulțumim pentru că se află mereu la datorie “sângerând” pentru sănătatea aproapelui”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax