Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Diplomă de excelenţă acordată Colegiului Economic Alba Iulia, pentru proiectul ”Digital teacher – limba engleză”

Publicat

gala

Colegiul Economic “Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia a primit Diplomă de Excelenţă, în cadrul Galei Edumanager.ro 2018, pentru un proiect privind utilizarea mijloacelor IT în predarea limbii engleze. În acest an, în concurs au fost înregistrate 113 proiecte.

Gala Edumanager.ro, împreună cu ”Oameni și Companii” , a organizat miercuri, 21 noiembrie 2018, cea de-a VI-a ediție a Galei Edumanager.ro, ca o încununare a eforturilor făcute pentru dezvoltarea sistemului educațional din România.

În cadrul evenimentului au fost evidențiate și premiate proiecte importante derulate în acest an în învățământul universitar și preuniversitar.

Colegiul Economic ”D. P. Marțian” din Alba Iulia s-a aflat și în acest an, alături de zeci de instituții de învățământ, din toată țara, în cursa pentru premii.

În 2013, Colegiul a obținut Premiul de excelență pentru rezultate de excepție la Olimpiadele naționale și internaționale, în 2016 Participare pentru Proiectul Lecții de gramatică, iar în 2017, Diploma de excelență  pentru rezultate excepționale obținute la Proiectul ”Investiții semnificative în baza tehnologică IT@C”.

În acest an, dintre cele 113 proiecte înregistrate în concurs, Colegiul Economic ”D. P. Marțian” a fost premiat cu Diploma de excelență pentru Proiectul ”Digital teacher – limba engleză”. Distincția i-a fost oferită directorului Colegiului, prof. Florin Cristian Dincă.

Proiectul vizează utilizarea mijloacelor IT în predarea limbii engleze, învățarea unei limbi străine prin utilizarea tehnicii moderne, a unor metode noi și aplicative de predare a limbii engleze, prin folosirea echipamentelor interactive și a aplicațiilor online.

Proiectul a fost elaborat și pus în practică de prof. Simona Cacovean de la Colegiul Economic ”D. P. Marțian” , cu intenția de a stimula dorința și interesul elevilor de a învăța o limbă de circulație internațională, într-un mod facil, plăcut și atractiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax