Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, despre vaccinare: Observ că a devenit o competiție a revenirii la o viață normală

Publicat

Încă de vineri, de la debutul maratonului de vaccinare în județul Alba, sute de cetățeni au optat pentru imunizarea anti COVID-19, în același timp cu relaxarea restricțiilor la nivel național. 

În doar 24 de ore, aproape 600 de persoane au primit prima doză de vaccin Pfizer la unul din centrele tip maraton din Alba Iulia, Sebeș, Cugir sau Teiuș.

Însă, sâmbătă 15 mai, potrivit directorului DSP Alba, până la ora 14.30, la Sebeș și Cugir s-au vaccinat peste 150 de persoane.

”Nici Sebeșul și Cugirul nu se lasă mai prejos la maratonul vaccinării. Observ ca a devenit o competiție a revenirii la o viață normală, ceea ce ma bucură. Cetățenii județului au înțeles importanța vaccinării și colegii mei medici, asistenți medicali comunitari și școlari nu încetează sa surprindă plăcut prin eforturile pe care le depun. Administrațiile locale la înălțime! Peste 150 de persoane vaccinate la Sebeș până acum, azi, și peste 150 persoane vaccinate la Cugir”, a scris Alexandru Sinea pe Facebook.

Vezi unde te poți vaccina pe link-ul de mai jos:

PROGRAM Maraton de vaccinare în Alba, în weekend: UNDE și când te poți vaccina fără programare, doar cu buletinul

sursă foto: Alexandru Sinea – Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax