Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O istorie a prostiei la Alba Iulia: Momentul în care o macara se prăbușește peste biserica din centrul orașului

Publicat

macara dorel

Chiar dacă este greu de crezut, povestea lui Dorel, meseriașul de care se lipesc toate necazurile, a început la Alba Iulia. Prin 2006, când, pe șest, Primăria a aprobat amenajarea unei parcări în fața Hotelului „Parc” din Alba Iulia, Mihai Lazăr, pe atunci fotoreporter la ziarul România Liberă, l-a surprins pe cel pe care în continuare o să-l numim Dorel, în episodul tăierii unor copaci. Nu atât atributele personale fac din Dorel un erou de poveste, ci modul în care acesta a ales să gestioneze sarcina primită.

dorel macara Deloc intimidat de fălnicia arborilor pe care trebuia să îi doboare, în zona Parcului „Lucian Blaga”, omul nostru și-a luat macaraua și a pornit la treabă, doar că socoteala făcută de Dorel la umbra copacului nu s-a potrivit cu cea din macara așa că nu arborele a sfârșit la pământ sau,  mai corect, suspendat în aer.

dorel macara

„Dorele, mișcă-te mai cu talent” au fost probabil cuvintele smulse  de pe buzele colegilor de echipă, care au privit cu înțeleasă mirare cum utilajul manevrat de Dorel se înălța spre cer, balansat de greutatea copacului.

dorel parc macara

De vină pentru această pățanie nu a fost lipsa de pricepere a lui Dorel, ci calculele matematice care au dat și de această dată cu virgulă. Balanța ghinionului a înclinat din nefericire înspre macaraua lui Dorel, care s-a prăbușit, cu roțile în sus, peste copacul doborât la pământ.

Primii care au înțeles că ghinionistul Dorel nu are nici o vină au fost reprezentanții Primăriei Alba Iulia. Convinși că pe terenul respectiv copacii milenari dețin supremația și că e mai bine să nu te pui cu „urzelile naturii”, edilii locali au renunțat la ideea tăierii acestora și au decis că o parcare poate fi la fel de bine amenajată și la umbra copacilor.macara parc

 

macara dorel macara dorel macara dorel

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Kos

    miercuri, 06.06.2012 at 11:56

    :))))))))))))))))))))

  2. paul

    miercuri, 06.06.2012 at 12:07

    PENIBILI MAI SUNTETI!!!!!!! CU ASTFEL DE „STIRI”

    • radu

      joi, 07.06.2012 at 00:08

      paul, nu cumva tu esti dorel ? 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax