Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doi bărbați din Alba, reținuți pentru furt de bijuterii și electrocasnice. Unul dintre ei a mai sustras și un porc

Publicat

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei i-au identificat și reținut pe doi bărbați care sunt bănuiți de mai multe fapte de furt. Aceștia vor fi prezentați în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba: la data de 16 iunie 2020, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei i-au identificat și reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe doi bărbați, unul de 34 de ani, din comuna Cetatea de Baltă și celălalt de 17 ani, din comuna Șona, care sunt bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în perioada 03 – 10 aprilie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, în două imobile de pe raza localității Cetatea de Baltă, de unde ar fi sustras bijuterii și produse electrocasnice, în valoare de 7.000 de lei.

De asemenea, bărbatul de 34 de ani, în cursul lunii mai 2020, ar fi sustras, din gospodăria unei femei din Șona, un porc, pe care ulterior l-ar fi sacrificat, iar în noaptea de 12/13 iunie 2020, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din comuna Șona, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice. Atât carnea de porc, cât și băuturile alcoolice le-ar fi consumat cu tânărul de 17 ani.

Și în perioada 07 – 10 iunie, bărbatul, ar fi sustras, dintr-o anexă a unui imobil din localitatea Șona, o motocoasă.

O parte din bunurile furate au fost recuperate de polițiști și predate păgubiților.

În cursul zilei de azi, 17 iunie, reținuții vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax