Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doi cetățeni din Teiuș și Blaj, amendați de polițiștii din Teiuș după ce au aruncat gunoaie la întâmplare

Publicat

Doi cetățeni din Teiuș și Blaj au fost amendați de polițiștii locali din Teiuș după ce au aruncat gunoiul menajer la întâmplare, pe raza orașului. 

„În total dispreț față de eforturile noastre financiare și umane de a avea un oraș curat, unii dintre concetățenii noștri, certați cu normele de comportament din comunitate continuă să arunce gunoi menajer în diverse locuri din oraș!

Astfel, în cadrul acțiunii permanente de la nivelul orașului nostru <Toleranță zero la gunoaie>, politiștii locali din Teiuș au depistat pe numiții E. R. M. din Blaj și C. M. din Teiuș care au aruncat gunoi menajer la întâmplare pe raza orașului Teius și i-au sancționat, conform legii, cu amenzi în cuantum de 1.800 lei!

Facem un apel către toti cetățenii onești din oraș de a face front comun împotriva celor ce nu-și respectă până la urmă semenii, sesizând poliția locală la telefonul 0726.128938 sau la primăria Teiuș, 0258.851101”, au transmis vineri reprezentanții administrației locale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax