Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Doi ofițeri și 40 de subofițeri, avansaţi în grad, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba

Publicat

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba au fost avansați în grad, miercuri, doi ofițeri și 40 de subofițeri. Pe lângă grade, jandarmii au primit şi felicitări din partea conducerii Inspectoratului, pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile până acum.

În această dimineață, începând cu ora 10.30, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a avut loc o adunare festivă, în cadrul căreia au fost avansați în gradul următor, la termen, doi ofițeri și 40 de subofițeri.

Ceremonia militară a debutat cu prezentarea raportului, trecerea în revistă a formației și intonarea imnului național. Locotenent-colonel Dan-Vasile Popa, prim-adjunct al inspectorului șef, a dat citire ordinului prin care cadrele militare au fost înaintate în gradul următor și a înmânat celor avansați noile grade, cu această ocazie felicitându-i și dorindu-le succes în activitate.

Festivitatea a avut loc la sediul IJJ Alba şi, pe lângă grade, jandarmii au primit şi felicitări din partea conducerii Inspectoratului, pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile.

La ceremonie au participat şi preşedintele CJ Alba – Ion Dumitrel, şeful IPJ Alba – comisar şef de poliţie Sorin Cioancă, viceprimarul Paul Voicu.

Cadrele militare ale Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba au fost avansate astfel:

în gradul de colonel: 1 ofițer;
în gradul de locotenent-colonel: 1 ofițer;
în gradul de plutonier adjutant șef: 15 subofițeri;
în gradul de plutonier adjutant: 20 subofițeri;
în gradul de plutonier major: 3 subofițeri;
în gradul de plutonier: 2 subofițeri.

Conform prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, în luna august a fiecărui an, se înaintează la termen, în gradul următor, cadrele militare în activitate care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului şi îndeplinesc cumulativ celelalte condiţii legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Milu

    miercuri, 01.08.2018 at 13:52

    Da, logic! Politicianul Dumitrel e prezent? Nu ajunge ca politizeaza institutiile publice, bine ca le si indobitoceaza! Oricum s-au facut de rusine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax