Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Doi polițiști din Blaj au salvat viața unui bărbat care a încercat să se sinucidă. Omul a fost găsit inconștient în mașină

Publicat

Doi polițiști ai Secției 5 Poliție Rurală Blaj au salvat viața unui bărbat hotărât să se sinucidă. L-au găsit, inconștient, într-o mașină, intoxicat cu gazul unei butelii și i-au făcut respirație artificială până a revenit în simțuri.

Potrivit IPJ Alba, alarma s-a dat lunii, 1 februarie, în jurul orei 14:00, când o femeie din Crăciunelul de Jos a cerut ajutorul polițiștilor, pentru că primise mai multe mesaje și fotografii de la soțul său, care anunța că e hotărât să își ia viața.

Polițiștii au avut un singur indiciu cu privire la zona unde s-ar putea afla bărbatul, o fotografie trimisă de acesta soției sale în care se puteau observa câteva detalii legate de relief.

A început o cursă contra cronometru pentru viață, iar mai multe echipaje au pornit în căutarea bărbatului.

Cei care l-au găsit, în zona denumită ”în Slatină” de pe raza comunei Crăciunelu de Jos, au fost Adrian și Andrei, doi polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Blaj.

Bărbatul era în autoturism, inconștient, iar în interiorul mașinii era o cantitate mare de gaz, provenit de la o butelie cu butan.

Fără să ezite, polițiștii l-au scos din autoturism și au început manevrele de resuscitare, astfel că, până la sosirea ambulanței, bărbatul și-a revenit în simțuri.

Agent principal Selegean Adrian este șeful Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă, iar agentul principal Costantea Andrei este șeful Postului de Poliție Mihalț, iar ieri au format una dintre cele 4 echipe constituite la Poliția Municipiului Blaj, pentru căutarea bărbatului cu intenții sinucigașe.

La căutări, polițiștii au fost sprijiniți de reprezentanți ai Primăriei Crăciunelu de Jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax