Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doi tineri, salvați de Jandarmii din Alba după o cursă off-road cu un autoturism de oraș, în Munții Apuseni

Publicat

masina blocata munte jandarmi

Doi tineri au rămas blocați cu mașina, sâmbătă, pe un traseu montan din munții Apuseni. Aceștia au pornit cu un autoturism marca Volkswagen Golf pe un drum foarte accidentat, iar într-o zonă izolată a traseului Mătișești – Poiana Mărșoaia – Gârda de Sus mașina a suferit o avarie. Jandarmii din Arieșeni au acordat sprijin celor doi și au tractat mașina defectă până în localitatea Albac.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Alba, în data de 17 noiembrie, în jurul orei 13.30, patrula de jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Arieșeni, în timp ce își desfășura activitatea pe traseul montan Mătișești – Poiana Mărșoaia – Gârda de Sus, a găsit într-o zonă izolată a traseului doi turiști, cu un autoturism Volkswagen Golf ce a suferit o avarie.

Cei doi turiști, U. E. N. de 24 de ani, cetățean român și G. M. M. E. de 25 de ani, cetățean britanic au ales să parcurgă traseul montan cu mașina, cu toate că drumul era foarte accidentat.

Subofițerii Jandarmi au acordat sprijin celor doi și au tractat mașina defectă cu autovehiculul de serviciu până în localitatea Albac.

Foto: Jandarmeria Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax