Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doi urși ”privesc de sus” un agent de poliție, la hotarul dintre natură și infrastructură

Publicat

ursi politie

Poliția Română față în față cu doi urși. O imagine cum rar întâlnești în spațiul on-line. Vineri pe pagina oficială a Poliției Române a fost postată o fotografie care înfățișează un agent de poliție și doi urși.

În timp ce agentul de poliție stă pe mijlocului drumului, cei doi urși ”îl privesc de sus”, de la marginea pădurii.

Fără prea multe detalii, doar cu o simplă descriere: ”De curând, în Vrancea”, imaginea postată de Poliția Română a strâns în câteva minute sute de like-uri, comentarii și distribuiri în mediul on-line. 

ursi politie

Postarea vine la câteva zile după ce mai multe persoane, printre care și un copil, și-au riscat viața pe Transfăgărășan hrănind un urs de aproape și făcând selfie.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Selfie cu pui de urs, pe Transfăgărăşan. Turiști inconștienți, filmați cum hrănesc animalele, de la distanță mică

Pe o filmare postată luni în mediul online se poate observa cum turiștii, printre care și copii, hrănesc de la o distanță foarte mică doi pui de urs. Aceștia le făceau poze și chiar își făceau selfie cu animalele sălbatice.

sursă foto: Facebook, Politia Română

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax