Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Domnilor Potor și Dîrzu le pasă de buzunarele noastre?” PMP Alba le cere deputaților PSD să nu voteze majorarea accizei la carburanți

Publicat

Un grup de membri ai Partidului Mișcarea Populară din Alba, conduși de liderul organizației din Alba, deputatul Clement Negruț, s-a deplasat joi la sediul PSD Alba pentru a le solicita parlamentarilor Ioan Dîrzu și Călin Potor să nu voteze majorarea accizei la benzină și motorină. Acțiunea a fost parte dintr-o serie de inițiative PMP împotriva măsurii propuse de Guvernul Ponta.

„Joi, în jurul orei 16.30, o delegație a PMP Alba s-a deplasat la sediul PSD unde a depus o solicitare pentru deputații Potor și Dîrzu, să nu voteze în Parlament scumpirea la benzină și motorină. Noi am anunțat că vom face această acțiune însă când am ajuns acolo am găsit ușa închisă. Am lăsat documentul în ușă. Nu așteptăm niciun feedback, vrem doar ca ei să țină cont de părerile a peste 300.000 de români care au semnat petiția PMP împotriva majorării accizei”, a declarat deputatul Clement Negruț.

Cel mai probabil, săptămâna viitoare, majorarea accizei la carburanți va fi supusă din nou la vot în Parlament. În cazul în care parlamentarii PSD nu vor ține cont de această solicitare, deputatul Clement Negruț a anunțat că organizația pe care o conduce intenționează să picheteze sediile PSD și UNPR Alba, care se află în aceeași clădire.

Vedeți aici: conținutul solicitării adresate lui Ioan Dîrzu și Călin Potor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax