Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Donaţie pentru clubul de tenis din Cugir, din partea unui român stabilit în Scoţia

Publicat

Un cugirean stabilit în Scoţia sprijină Clubul Sportiv de tenis din Cugir. Sâmbătă, acesta a donat rachete de tenis şi 1.000 de lei pentru organizarea cursurilor sportive dedicate copiilor din oraş.

La baza de tenis din complexul arenei sportive CSO Cugir, au fost prezenţi, sâmbătă dimineaţa, Vasile Ţoc – care a emigrat în Scoţia de peste 20 de ani -, alţi trei cetăţeni scoţieni şi oficialităţi locale.

Vasile Ţoc a făcut donaţii clubului de tenis, cu promisiunea că va completa acest sprijin cu acţiuni viitoare şi a jucat o partidă de tenis.

Vasile Ţoc s-a născut în Cugir, dar locuieşte acum în Edinburgh, Scoţia şi este de profesie arhitect. A venit la Cugir cu ocazia reuniunii de 40 de ani de la absolvirea liceului. A fost însoţit de încă trei prieteni din Scoţia: directorul unui lanţ de hoteluri, un reprezentant al Camerei de Comerţ din Scoţia şi directorul unei firme de construcţii din aceeaşi ţară.

În deschiderea evenimentului de la baza de tenis din Cugir, s-a jucat un meci demonstrativ, avându-i ca protagonişti pe Vasile Ţoc şi cugireanul Mihai Nicuşor. Scorul final a fost în favoarea celui din urmă.

Vasile Ţoc a donat din proprie iniţiativă, Clubului Sportiv de tenis „CS Orăşenesc” Cugir, 9 rachete de tenis şi suma de 1.000 lei, pentru pregătirea unor turnee la care vor participa sportivii locali.

Acesta a ţinut să precizeze că donaţiile nu se vor opri aici, clubul urmând să mai primească echipamente şi mingi de tenis. Oaspeţii scoţieni doresc să participe şi la evenimentele culturale Toamna Cugireană şi Festivalul Internaţional de Folclor Cugir, la care ar urma să invite o formaţie tradiţională de cimpoieri din Scoţia.

La evenimentul din Cugir a participat şi primarul Adrian Teban, viceprimarul Rodica Florea, vicepreşedintele PNL Alba, Mihai Nicuşor, preşedintele CSO Cugir, Adrian Mihai, alături de antrenorii de tenis Gheorghe Hîrceagă şi Ioan Păcurar.

Sorin GIURCA

[nggallery id=366]


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax