Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Donații de la angajații ADR Centru pentru 70 de persoane din Alba, diagnosticate cu scleroză multiplă

Publicat

Sărbătorile de Iarnă au reprezentat un motiv de bucurie și pentru mai mulți oameni cu nevoi speciale din județul Alba. Angajații ADR Centru au donat pentru a ajuta o parte din pacienții cu scleroză multiplă din județul Alba, membri ai Asociaţiei SM Speromax Alba, precum și pe copiii și adulții ocrotiți în Centrele rezidențiale din Aiud, aflate în structura DGASPC Alba.

Urmare a fondurilor strânse și de la ADR Centru, voluntarii şi angajații Asociaţiei Speromax au distribuit pacienților din întreg județul pachete cu alimente de bază și medicamente adjuvante, iar o echipă de patru persoane din cadrul ADR a distribuit, la Aiud, pachete cu obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, noi, pentru cei aflați în grija centrelor rezidențiale din zonă. Astfel, peste 70 de persoane din județul Alba s-au bucurat de venirea Sărbătorilor de Iarnă, ca urmare a donațiilor făcute de angajații ADR Centru.

“Ne bucurăm nespus că reușim să facem fericiţi oamenii cu probleme de sănătate. Cei care au beneficiat de sprijin ne mulţumesc pentru grijă, iar noi, ca și coordonatori ai Asociației, mulţumim tuturor, din suflet, pentru donaţii”. Pe de altă parte, directorul general DGASPC Alba, domnul prof. Sorin Valerian Chirilă a precizat că implicarea oamenilor în astfel de acțiuni nu numai că a ”adus zâmbetul pe fața celor aflați în suferință, dar le-a demonstrat și faptul că există oameni pentru care cei cu suferințe și probleme contează cu adevărat” a declarat  Dragoş Zaharia, preşedintele SM Speromax Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax