Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | „Dor de munți”: 15 elevi din Zlatna au participat la cursuri de prim ajutor și drumeții prin munții Trascăului

Publicat

În perioada 4-6 Octombrie, în comuna Rimetea, județul Alba, s-a desfăşurat Tabăra Şcolara a Cercului de Turism „Dor de Munţi”, de pe lângă Liceul „Corneliu Medrea” din Zlatna. Un grup de 15 elevi, însoţiţi de două cadre didactice şi voluntari ai Asociației de Turism și Ecologie Trascău Corp Zlatna au participat la cursuri de prim ajutor și drumeţii pe Colţii Trascăului, Piatra Secuiului, Cetatea Colţesti și nu numai.

Cursurile de prim ajutor au fost susținute de doctorul Asztalos Attila. Tinerii au vizitat și satul Rimetea, primul sat din România care ar putea intra integral în Patrimoniul UNESCO.

„Mulţumim pe aceasta cale CETM Albamont pentru cazare şi ospitalitate (la Centrul Montan „Mărioara Puşcaş”), Primăriei Oraşului Zlatna pentru asigurarea transportului, lui Anghel Draşovean şi Mihaelei Ferlai pentru ideea şi susţinerea cursurilor de prim ajutor atât de utile şi nu în ultimul rând, Asociaţiei Trascău Corp pentru logistică şi serviciile ireproşabile de ghizi montani”, au transmis organizatorii taberei.

FOTO: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax