Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | „DOREL” a mai făcut o ispravă şi la Vinţu de Jos: O locomotivă a DERAIAT în zona unor lucrări la linia ferată

Publicat

IMG_2463 O locomotivă a deraiat de pe şine, la Vinţu de Jos, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce aceasta a ajuns la capătul liniei de manevră. În acea zonă se desfășoară lucrări tronsonul de cale ferată. Practic locomotiva a depășit marcajele care indicau capătul liniei și a intrat în zona pe care a fost demontată calea ferată pentru lucrări la terasament.

“Isprava” nu a avut urmări foarte grave, pentru că norocul a fost că incidentul s-a petrecut pe o linie pe care nu circulau trenurile de călători sau persoane, ci era folosită pentru manevre.

Din primele informaţii, mecanicul locomotivei nu ar fi observat la timp că linia de cale ferată se terminase şi începea zona în lucru.

Locomotiva de 70 de tone și peste 13 metri lungime a fost repusă pe șine de către echipele de intervenție ale CFR, cu ajutorul unor cricuri hidraulice de mare tonaj.

Locomotiva implicată în incident aparţine CFR şi este de tipul DHC 470.

UPDATE: Potrivit unor surse neoficiale mecanicul care era la comanda locomotivei este de la Remiza Teiuș. În unitatea respectivă care aparține de Regionala CFR Brașov lurează 35 de mecanici și 6 ajutori. Este posibil ca incidentul să se fi produs din cauza oboselii, mecanicul respectiv având un număr mare de ore lucrate în ultimele luni. La Remiza Teius au fost disponibilizați în ultima perioadă 3 mecanici de locaomotivă și 10 ajutori. În total la nivelul companiei au fost disponibilizați 2500 de angajați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax