Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dorin Nistor și PDL Sebeș au traversat orașul într-un „marș de mulțumire” pentru cei care i-au votat la alegerile locale

Publicat

Cu toate că, la alegerile locale, Dorin Nistor nu a câștigat Primăria Sebeș (obținând cu 137 de voturi mai puțin decât candidatul USL, Alexandru Dăncilă), acesta, împreună cu organizația PDL Sebeș, au făcut, marți seara, începând cu ora 19.00, un marș de mulțumire pentru cei peste 5.000 de cetățeni care i-au votat duminică. Astfel, într-o coloană de aproximativ 30 de mașini, 150 de membri PDL au străbătut străzile din Sebeș, Petrești și Lancrăm, pentru ca toți cei care au pus ștampila de vot pe căsuța PDL din buletin să audă mesajul lor de mulțumire.

Manifestația a durat aproximativ o oră și jumătate, timp în care democrat-liberalii din Sebeș, echipați cu drapelul României și cu steaguri PDL, au difuzat, printr-o portavoce, mesajul: „Dorin Nistor și PDL Sebeș mulțumește tuturor celor care i-au votat pentru votul acordat”.

PDL Sebeș a obținut, în urma numărării voturilor, 8 locuri în Consiliul Local, situându-se la egalitate cu numărul de consilieri ai USL.

[nggallery id=347]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Amalia

    miercuri, 13.06.2012 at 11:05

    Felicitari pentru atitudine!

  2. Aniela Prode

    miercuri, 13.06.2012 at 11:23

    Felicitari. Eu tot pe d-voastra va consider primarul castigator. Va rog sa continuati ceea ce ati inceput. Sebesul este cu d-voastra.

  3. dorel

    duminică, 15.07.2012 at 15:08

    ati trecut milimetric pe langa situatia de a avea mafia la primaria Sebesului !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax