Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Dorin Nistor va candida la Primăria Sebeș din partea PNL. A fost validat de Biroul Politic Local

Publicat

12670373_476031832603948_4395625472881118195_n Dorin Nistor a fost validat, miercuri seara, de Biroul Politic Local Sebeş al PNL, candidat la funcția de primar al municipiului. La ședință au fost prezent și președintele PNL Alba, Mircea Hava, care nu și-a ascuns, încă de la început, simpatia pentru Nistor, în defavoarea lui Mihai Apolzan, favoritul vechiului PNL. 

După mai bine de două luni de discuții de convingere, se pare că fostul PDL a câștigat și și-a ales omul dorit pentru a candida la Primăria Sebeș. Dorin Nistor, fost candidat și la alegerile din 2012, a fost validat de BPL Sebeş, miercuri seara, într-o ședință desfășurată chiar la Primăria Sebeș.

La ședință a fost prezent primarul municipiului Alba Iulia și președinte PNL Alba, Mircea Hava, preşedintele CJ Alba şi vicepreşedinte PNL Alba, Ion Dumitrel, secretarul PNL Alba, Marius Haţegan, dar şi conducerea biroului politic local Sebeş, reprezentată de Adrian Bogdan şi Dumitru Fulea.

Desemnarea unui candidat pentru Sebeș a aprins spiritele în noul PNL. Fiecare din cele două formațiuni – fostul PDL şi vechiul PNL – au sprijinit câte un candidat, astfel încât au fost derulate sondaje interne. Desemnarea lui Dorin Nistor drept candidat PNL pentru Primăria Sebeş va mai trece printr-o etapă, cea de validare în Biroul Politic Judeţean, şedinţă care va avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare.

Referitor la planurile pe care le are candidatul Dorin Nistor în ceea ce priveşte municipiul Sebeş, în contextul alegerilor pentru funcţia de primar, acesta a făcut precizări pentru Alba24:

“În primul rând ne vom mobiliza pentru a capacita echipa în aşa fel încât să fie identificaţi cei mai buni candidaţi pentru funcţiile de consilieri locali la Sebeş, în aşa fel încât să reuşim să dăm o nouă faţă oraşului. Şi aici mă gândesc la o deschidere mai mare faţă de finanţări, incluzând şi altele faţă de cele din bugetul local, precum cele din fonduri europene, proiecte derulate în colaborare cu Consiliul Judeţean şi cele lansate de Guvern.

Prioritare sunt investiţiile, atât cele care vizează dezvoltarea municipiului Sebeş, cât şi cele pentru Lancrăm, Petreşti şi, nu în ultimul rând, Răhău. În acest din urmă caz, sau ca exemplu proiectul pentru reţeaua de apă de la Răhău, pentru care trebuie rezolvată problema branşamentelor, va trebui să găsim soluţii până la sfârşitul anului.

Nu vom uita nici proiectele aflate în derulare şi investiţiile imediate, necesare pentru oraş. Aici amintesc de reabilitarea Parcului Arini, care trebuie să redevină zona de agrement cea mai importantă din zonă şi pentru care am iniţiat un proiect DALI, continuarea lucrărilor la Parcul municipal, cu integrare în modernizarea zonei centrale a oraşului, inclusiv a piaţetei din faţa primăriei.

Alte priorităţi sunt rezolvarea problemelor privind curăţenia în oraş, a celei privind câinii vagabonzi, iluminatul public, măsuri de ordine publică, prin sprijinul activităţii poliţiei locale, inclusiv prin sisteme de supraveghere video a spaţiului public”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un mocan oarecare

    duminică, 28.02.2016 at 15:01

    Daca puneti taxa si limitati accesul ca pentru terenurile de tenis mai bine lasatio balta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax