Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Dosare penale pentru speculanți de materiale sanitare. Polițiștii au confiscat stocuri uriașe de dezinfectanți și măști

Publicat

Poliţiştii Capitalei efectuează, joi, trei percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu produse sanitare şi echipamente medicale de protecţie.

„Au vrut să profite din plin de situația actuală și au achiziționat mănuși, dezinfectant și ochelari de protecție pe care intenționau să le vândă la suprapreț. Acum, când este atâta nevoie de astfel de materiale de protecție, unii s-au gândit că pot profita de acest lucru pentru a se îmbogăți.

Astăzi polițiștii și jandarmii bucureșteni au descins la acești indivizi unde au găsit peste 10.000 de perechi de mănuși, 9.000 de măști, 600 de litri de dezinfectant pentru suprafețe și mâini și 240 de ochelari de protecție.

Produsele confiscate vor fi distribuite sistemului medical, acolo unde este atât de mare nevoie de astfel de materiale.

Speculanților le-au fost întocmite dosare penale. Le meritau din plin!

Update: Acțiunea este în dinamică, astfel că au mai fost confiscate 1.000 de perechi de mănuși, 4.500 de măști, 300 de litri de dezinfectant pentru suprafețe și mâini și 60 de ochelari de protecție”, au transmis reprezentanții MAI, pe Facebook.

Perchezițiile sunt făcute într-un dosar de evaziune fiscală cu produse sanitare și materiale medicale, deschis de polițiștii de la Investigații economice din sectorul 1.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu produse sanitare şi echipamente medicale de protecţie”, informează un comunicat al DGPMB.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    vineri, 20.03.2020 at 08:56

    Astia merita e*******i ca pe vremea razboiului. Vor sa faca averi pe seama disperarii oamenilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax