Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: DOTĂRI de ultimă oră pentru lupta cu braconierii, la AJVPS Alba. Barcă, aparate nightvision, termovision și dronă

Publicat

La Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba au sosit primele dotări din cadrul unui proiect în valoare de aproape 200.000 de euro, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol pe râul Mureș și afluenții săi.

Finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM), proiectul „Dezvoltarea sistemului de supraveghere și intervenție antibraconaj prin echiparea corespunzătoare a Brigăzii Antibraconaj din cadrul A.J.V.P.S. Alba”, în valoare de aproape 200.000 de euro, prevede dotarea cu cele necesare eradicării braconajului piscicol de pe râul Mureș și afluenții săi.

Citește și 890.000 de lei pentru dotarea Brigăzii Antibraconaj din cadrul AJVPS Alba. Contract de finanțare, semnat la MADR

„Prima parte a proiectului în valoare de 200.000 de euro, constând în dotări pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol pe râul Mureș și afluenții săi, implementat de către AJVPS Alba s-a finalizat.

Am achiziționat barca, binoclurile, camerele de supraveghere, aparatele nightvision și termovision, aparatura foto cu teleobiectiv, drona cu camera de luat vederi, uniforme și bocanci pentru membri Brigăzii Antibraconaj.

Urmează etapa a doua: cele cinci mașini de teren model 2019. Deci se poate! Trist este că pe vânătoare nu se alocă fonduri și ar fi aici atât de multe de făcut, începând cu refacere de habitate, populări, dotări, etc.”, au transmis reprezentanții AJVPS Alba.

foto: Felix Bogdan Dragomir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax