Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Viața merge înainte: Primăria Ocna Mureș construiește două blocuri sociale. Investiție de 7,48 milioane de lei

Publicat

În Ocna Mureș, orașul din județul Alba în care patru persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul COVID-19, iar în data de 8 aprilie a fost înregistrat primul deces, viața merge înainte.

Primăria va  construi două blocuri sociale, cu câte 16 apartamente fiecare, pe străzile Gheorghe Barițiu și Ștefan cel Mare. Investiția se ridică la 7,48 milioane de lei.

Primăria Ocna Mureș  a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru construcția a două blocuri sociale în oraș, pe strada Gheorghe Barițiu, nr. 1 și pe strada Ștefan cel Mare.

Valoarea totală estimată este de 7.484.608,59 de lei.

Construirea celor două blocuri este menită să asigure condiții decente de locuire persoanelor defavorizate din orașul Ocna Mureș, egalitate de tratament, condiții de acces pentru persoane cu dizabilități dar și să favorizeze premisele creșterii incluziunii sociale la nivel comunitar.

Potrivit caietului de sarcini, cele două blocuri vor avea un regim de înălțime S+P+2E+M și un număr de 16 apartamente fiecare.

Cele două blocuri, identice ca și funcțiune și alcătuire, vor conține următoarele spații:

  • subsol – 24 de boxe de depozitare
  • parter – hol de acces în scară, hol, scară, cameră pentru cărucioare cu o suprafață utilă de 4,69 mp, un apartament cu o cameră cu suprafața utilă de 39,86 mp (hol, cameră de zi, bucătărie, baie, cămară și un balcon), 3 apartamente cu două camere cu suprafața utilă de 52,76 mp (cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie, cămară, hol și două balcoane)
  • etajele 1, 2 și mansarda – hol, scară, 4 apartamente cu două camere cu suprafața utilă de 52,57 mp (cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie, debara, cămară și două balcoane)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax