Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Două femei care cerșeau în zona șoselei de centură din Alba Iulia, sancționate de jandarmi

Publicat

Efective ale Jandarmeriei Alba care se aflau în serviciu joi după-amiza, în jurul orei 16:00, pe raza municipiului Alba Iulia, au observat două femei care cerșeau în zona centurii orașului. Acestea făceau parte dintr-un grup numeros de persoane venit din județul Cluj.

Grupul a poposit între șoseaua de centură și autostrada ce va face legătura cu județul Cluj, s-a deplasat cu ajutorul a 13 vehicule cu tracțiune animală iar o parte dintre membrii acestuia sunt cercetați pentru spargeri de locuințe pe raza județului Cluj.

Cele două persoane au fost sancționate de către jandarmi cu amenzi contravenționale în valoare de 500 și 200 de lei.

Reprezentanții Jandarmeriei recomandă cetăţenilor să nu încurajeze cerşetoria, reamintind că, conform legii 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linistii publice, săvârşirea unor astfel de fapte constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei.

Foto: Jandarmeria Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax