Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Două femei din Alba, rănite într-un accident rutier produs pe un drum din Sibiu. Au ajuns cu mașina într-un șanț

Publicat

Două femei din Alba, rănite într-un accident rutier produs pe un drum din Sibiu. Două femei din Alba au ajuns la spital duminică după-amiaza, după un accident rutier produs în județul Sibiu. Din primele informații, o femeie din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism spre Ocna Sibiului, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a ajuns cu mașina într-un șanț.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto și o pasageră din Sebeș aflată în autoturism au fost rănite, fiind transportate la spital. 

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DJ 106B, în localitatea Șura Mică.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Ocna Sibiului, o femeie în vârstă de 48 de ani, din comuna Pianu județul Alba, cel mai probabil pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

Conducătoarea auto și pasagera din autoturism, o femeie în vârstă de 47 de ani din Sebeș, județul Alba, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, conștiente. Fără probleme de trafic.

Potrivit ISU Sibiu, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic au intervenit de urgență pe DJ 106B, în localitatea Șură Mică, la un autoaccident.

Echipajele au acordat îngrijiri medicale pentru două femei în vârstă de 47 de ani, respectiv 48 de ani care prezentau traumatisme craniane și dureri toracice.

Ambele au fost transportate conștiente la UPU Sibiu.

sursa foto: Facebook – Adrian P, Info Trafic jud. Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate