Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Două persoane din Teiuș amendate după ce au aruncat gunoi pe malul apei. Au fost obligate să curețe zona de mizerii

Publicat

Două persoane din Teiuș, o femeie de 59 de ani și un tânăr de 28 de ani au fost identificate de polițiștii locali ca fiind cei care au aruncat gunoi pe domeniul public. 

După ce au fost identificați, cei doi au fost amendați și au fost obligați să adune gunoaiele pe care le-au aruncat.

”În cadrul activității zilnice, derulate sub imperativul ,,Toleranță zero la gunoaie”, polițiștii locali din orașului nostru au depistat pe numita N.G. de 59 de ani și numitul C.D. de 28 de ani, ambii din orașul Teius care, în total dispreț față de munca și efortul marii majorități, de a avea un oraș curat au aruncat gunoaie menajere în zona Daneții, in apropierea Văii Geoagiului!

Pentru fapta lor au fost sancționați fiecare cu suma de 1000 de lei, cu obligația de a salubriza zona!

Facem un apel către toți concetătenii noștri, care doresc sa trăiască în liniște, într-un oraș civilizat și curat, să sesizeze orice faptă de natura celor prezentate mai sus și nu numai, la telefonul Poliției Locale Teius 0726128938 sau la 0258/851101, email primaria_orasului_teius@yahoo.com”, se arată în anunțul Primăriei Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax